Wanneer mediation?

Mediation bij conflicten

Op het werk of in de privé-sfeer kan het voorkomen dat een verschil van mening ontaardt in een conflict. Een situatie waarbij het partijen niet meer lukt om samen naar een oplossing te zoeken. Is dit het geval, dan kan een mediator de juiste hulp bieden.

Nelleke Hartmanns, Hannie Verhoeven Fotograaf

Eigen oplossingen en betere communicatie

Mijn naam is Nelleke Hartmanns en ik ben gespecialiseerd in conflictbemiddeling. Ik help u graag oplossingen te vinden voor uw conflict door u te laten ontdekken waar het ieder van u in essentie om gaat. Pas dan kan ruimte ontstaan om naar eigen oplossingen te zoeken. Oplossingen die zelf bedacht en dus overtuigender zijn dan de adviezen van een ander. U krijgt beiden inzicht in de wijze waarop u met elkaar communiceert. Door u bewust te worden -en te blijven- van de valkuilen in die communicatie, zal de onderlinge relatie verbeteren.

Doorverwijzingen

Men kan naar Hartmanns Mediation worden doorverwezen door de Rechtbank en/of het Juridisch Loket ‘s-Hertogenbosch. De mogelijkheid bestaat om een toevoeging aan te vragen bij de Raad voor de Rechtsbijstand.