Reacties

 
“Ik heb je coaching gesprekken zeer gewaardeerd. Eerst kijken naar mijn eigen handelen en hoe ik dit kan verbeteren en hoe mijn gedrag een invloed heeft op mijn relatie met mijn partner. Daarna helpen om meer afstand te nemen van mijn moeder en duidelijker aangeven waar mijn grenzen zijn om vervolgens samen in gesprek mijn moeder en mijn partner hun ook meer naar hun eigen gedrag te laten kijken (geweldloos communiceren, meer ‘giraffen’ ;-)). Uiteindelijk erg fijn dat we in een gesprek met zijn 4-en duidelijk dichter bij elkaar zijn gekomen en dat jij ook het lastige onderwerp (kinderen) nog ter tafel hebt gebracht. Uiteindelijk gaat het erom dat alles besproken kan worden.
We hebben samen gezellige kerst en verjaardagen gehad en de kou is uit de lucht en we kunnen allemaal weer positief naar het leven kijken! Bedankt!”
 

“We hadden niet verwacht dat het zou lukken om als ouders vriendschappelijk met elkaar om te kunnen gaan. Je hebt ons gestimuleerd om daarin te geloven. De gesprekken waren soms best confronterend en niet makkelijk, maar het heeft ons veel gebracht. Het is gelukt om vooral naar ons eigen aandeel te kijken en ons gedrag naar elkaar te veranderen, omwille van onze relatie als ouders. Bedankt, ook namens onze kinderen Lotte en Niels.”

“Dank je wel dat je mijn coach wilde zijn. Ik snap nu veel beter waarom ik vaak reageer zoals ik reageer. En ook wat ik kan doen om het leven wat gemakkelijker te maken. Ik vond je gedegen en professionele aanpak heel fijn. Hard aan de slag, geen geklets in de ruimte. Ondertussen was er wel altijd compassie. Je hebt het vaak gezegd: ‘het is niet een kwestie van een knop om. Je kunt er wel voor kiezen een nieuwe weg in te slaan’. En dat ben ik aan het doen. Vol goede moed en energie. Ik ben niet van plan om nog om te keren..”

“Ik wil je graag laten weten dat het contact tussen ons nu erg goed verloopt, we kunnen goed overleggen en afspraken maken, alles met Daniëlle als (stralend) middelpunt. De basis is gelegd tijdens de gesprekken bij jou; ’t heeft even geduurd maar ik denk dat bij ons beiden het kwartje gevallen is..”

“Ondertussen is ons traject afgerond. Ik wil jou nog zeer hartelijk bedanken voor jouw rol in dit geheel! Het heeft me erg gesteund en vertrouwen en inzicht gegeven ook in hoe ik zelf in conflicten sta. In ieder geval weet ik dat als ik voel dat iemand echt over mijn grenzen heen gaat, dat dat ook echt klopt. En ik ervoor moet gaan staan.”

“De gezamenlijke uitkomst en de snelheid was voor mij verrassend. Ik denk dat het komt door het door een meer onafhankelijke confronteren van ons met het verschil in gedrag en belangen en de door ons moeilijk te beantwoorden vragen over wat wij van elkaar nodig hebben. Voor mijzelf was het een enorme leerervaring.”

“De verandering is zo groot, dat we er nog aan moeten wennen. We zitten weer tegenover elkaar te werken en de gesprekken kunnen weer overal over gaan. We wisten niet meer hoe het voelde om samen te werken in zo’n prettige sfeer. Bedankt voor je hulp, je hebt ons een spiegel voorgehouden waarin wij proberen te blijven kijken.”

“Ik wil je bedanken voor je deskundige begeleiding. Het traject heb ik als zeer zinvol ervaren en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Een resultaat waarmee onze medewerker en wij weer verder kunnen.”

“Nelleke, hartelijk bedankt voor je inspanning en aandacht die je tot nu toe aan ons hebt besteed!! Ik vind jou een prettig en wijs mens!”

“Nelleke heeft ons zeer kundig begeleid tijdens een heftig en langdurig proces. Ze hanteert een prettige mix met zowel begrip, aandacht en geduld bij emoties als waar nodig ingrijpen, oplossingen aandragen en zakelijk handelen. Het is fijn om Nelleke als onafhankelijke en objectieve partij aan tafel te hebben, die niet ieder punt uitmiddelt maar alle partijen aanspreekt waar nodig om tot een acceptabele totaal-uitkomst te komen. Ik zou Nelleke zeker aanraden.”